Σχετικά με την εταιρία

Αθανάσιος Τούλιος
ΕΠΙΠΛΟ TOULIOS - Εργοστάσιο

Ιστορία χαραγμένη στο… ξύλο

Ιστορία χαραγμένη με πολύ μεράκι στο… ξύλο είναι αυτή της εταιρίας “ΕΠΙΠΛΟ TOULIOS ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ” εδώ και δεκάδες χρόνια.

Από το 1978 η εταιρία αρχικά με τον Αθανάσιο Τούλιο και τώρα πια μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο, κατασκευάζει έπιπλα από ξύλο και ειδικές κατασκευές, με κλασικό, νεοκλασικό αλλά και μοντέρνο σχεδιασμό, κρατώντας υψηλά την ποιότητα και την καλαισθησία.

Χειροποίητα προϊόντα κατασκευασμένα με μεράκι αντανακλούν και αναδεικνύουν την προσωπικότητά του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου.

H εταιρία “ΕΠΙΠΛΟ TOULIOS ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ” αναλαμβάνει απαιτητικές κατασκευές για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους επιβεβαιώνοντας σε κάθε έργο την κυριαρχία της στον τομέα του tailor made επίπλου. Δημιουργίες υψηλού επιπέδου καθιστούν τη “ΕΠΙΠΛΟ TOULIOS ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ”, επιλογή απόλυτης εμπιστοσύνης καταξιωμένων αρχιτεκτόνων και κατασκευαστών για projects κατοικιών, καφέ, μπαρ, εστιατορίων, καταστημάτων και ξενοδοχείων εντός και εκτός Ελλάδος.

Εγγύηση Ποιότητας

Η εταιρία “ΕΠΙΠΛΟ TOULIOS ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ” με σεβασμό στην εμπιστοσύνη των πελατών της, δίνει εγγύηση ποιότητας για κάθε έπιπλο ή ειδική κατασκευή.

ΕΠΙΠΛΟ TOULIOS - Εργοστάσιο

ΕΠΙΠΛΟ TOULIOS – Από το 1978

Διαχρονική αξία & μοντέρνος σχεδιασμός

Σχεδιασμός Επίπλου

Φωτογραφίες Εργοστασίου